TOP EVENT 03.11.18 Konzert
24. Januar 2018, 23:20

So many great cheeses at the Winter Fancy Food Show, including Hopfenbergkäse, made by Franz Renggli in Schüpfheim, Entlebuch, Switzerland. During aging, Hopfenbergkäse is washed in a regional Entlebuch beer, then finished with a coating of the dried grains from the beer barrel. And, the milk for Hopfenbergkäse comes from cows grazing in the elevated meadows of the Unesco protected Entlebuch Biosphäre. It is a wonderful cheese!????????#wffs18 #fancyfoodshow #hopfenbergkase #hopfenbergkäse #franzrenggli #bergkäsereioberberg #schüpfheim #entlebuch #switzerland #swisscheese #hops #beerwashedcheese #cheese #mifroma #epicurusgourmet

Beitrag von:
epicurusgourmet



Hinweis:
Diesen Beitrag hat der oben erwähnte Online-User auf der Plattform Facebook, Instagram oder Twitter erstellt und veröffentlicht.
Hier publiziert «Entlebuch Online» nur News-Beiträge mit dem Hashtag #Entlebuch oder #Entlebuchonline. Das Entlebucher Medienhaus (S Druckerei Schüpfheim AG) übernimmt keinerlei Gewähr hinsichtlich der inhaltlichen Richtigkeit, Angemessenheit, Aktualität, Zuverlässigkeit und Vollständigkeit der gezeigten Inhalte.